Nastup zbora

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, gradska udruga umirovljenika Našice organizirala je susret zborova umirovljenika Osječko –baranjske županije. Susret se održao u Velimirovcu, prigradskom naselju Našica, u društvenom domu „Stjepan Pintarić“ a podržali su ga Grad Našice i turistička zajednica grada Našica.

Prisutne su pozdravili predsjednik Gradske udruge umirovljenika Našice Ivica Kozina, Dragan Zlosa, izaslanik potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane Ivana Anušića, a gradonačelnik Krešimir Kašuba je otvorio  manifestaciju.

Nastupili su pjevački zborovi umirovljenika iz Antunovca, Belišća, Čepina, Donjeg Miholjca, Đakova, Našica i Osijeka, te kao gost KUD umirovljenika iz Jastrebarskog.

U prepunoj, lijepo uređenoj dvorani, naš mješoviti pjevački zbor, pod vodstvom gospodina Ivice Mazura predstavio se s dvije pjesme, „O,more duboko“ i „Suze liju plave oči“, što su prisutni gosti nagradili pljeskom.

Po završetku nastupa, održana je podjela zahvalnica svim sudionicima, dok je susret zaokružen večerom, zabavom i plesom.